Followers

AKU WANITA BIASA

cewahh..tajuk entry semacam..rasa betepek batu and tisu lembap kat atas kepala aku ni bile tulis tajuk sebegitu kat blog aku..bediri bulu roma.. muahahaha..^_______________^
selepas tidur sebentar..hati aku kembali tenang.. :) .. aku sedar.. aku punya MEREKA semua untuk sokong aku.. bukan? :) ..aku akan hadapi semua ini semampu aku dan sekuat semangat aku.. aku tahu aku mampu lakukan.. sebab aku tahu diri aku.. samada mereka mahu berubah atau tidak..aku tak akan terjejas.. biarlah mereka dengan rentak mereka.. aku masih mampu hidup.. sebab mereka TAK PERLUKAN AKU..
aku fikir sebaik mungkin.. aku harus percaya.. sebab dengan kepercayaan sahaja yang akan ubah semua ni..so, saya tak kisah sepertimana AIMAN TIDAK KISAH ..
betul.. ekotlah rentak kalian seperti yang kalian mahukan :) .. aku dah taknak cakap apa2.. korang dah pandai buat sendiri.. fikirlah sepenuh hati.. nak ikut yang mana.. aku dah puas pujuk..dah puas cakap.. now i am retired.. aku nak fokus tahun ni .. SPM.. ^^ .. amin~

sepertimana aku cakap dengan budak kesayangan aku ..dia suruh aku sabar :) ..saya sedang sabarlah awak.. terima kasih.. terima kasih sangat2.. terima kasih..percaya dekat saya.. dan segalanya..bagi saya kekuatan.. bagilah saya peluang untuk buktikan dalam hbungan yang baru ni.. saya dah tak akan main2 lagi.. :) ..mungkin awak tak selesa kan? takpe,at least awak jujur dengan saya..daripada saya tak tahu apa yang awak nk.. awak dah buat saya percaya..

terima kasih untuk ADRIANA bobyy bontot besar(pertama kali sebut name penuh kau) dan WAWAN yang comel dan hot begaye..tak lupa.. KAK DINIE yang star dan sifu aku..aku tau korang hebat dalam hidup aku..dan daddy hot saye.. hahaha.. kalau dye bace.. dye tahu.. ^^bagi sokongan padu sehingga aku tak mampu melawan.. hahah..terbaek dari ladang kerbau.. aku masih ada perjalanan yang panjang.. untuk ditempuhi

aku ni bukan superwoman..bukan wonderwoman..bukan pakar penjual baju dalam yang hebat..bukan juga pakar sakit puan yang pakar.. tapi aku biasa je..aku ade selengenyee..aku ada mabuknya dan merapunya.. tapi..sekarang aku dah nekad..aku nak jadi macam2 woman.. huhuhu.. aku nak buat apa yang aku tak boleh buat sebelum ni..nak jadi seseorang yang buat aku stuck selama ni...diri aku dan bukan mereka..banggalah anda adalah diri anda.. mereka tak mahu aku sedih..aku takkan sedih untuk hal kebudakan macam ini... aku fikir ke hadapan.. :) ..
samada mereka ikut rentak aku atau pilih jalan sendiri.. buat apa aku cakap lagi kalau aku nasihat pun taknak dengar kan? masing2 buat kepala.. dah setahun..ora maybe dekat 2 tahun kot.. (kalau habis tahun ni) korang macam ni.. aku tak pernah cakap apa2.. sekrang..biar aku yang cakap.. mane tau,kot2 tibe2 tuhan nak tunjukkan jalan..dan bukak hati korang 2 ni ha.. hal2 kecik boleh jadi gadoh.. hmm..tak logik.. tak logik.. up to you guys okay ? :) .. friend.. always friend.. never be an enemy.. kita tetap macam dulu.. yang berubah adalah korang..tak logik untuk aku tak kawan and bermasalah dengna korang sebab korang yang bemasalah.. aku tetap aku.. bangga betul jadi diri aku.. haha.. sama2 kita berjuang okay kawan ? :)

hidup dalam dunia penuh dugaan.. kesabaran amat diperlukan.. huhuhuuhuh.. mujur..alhamdulillah..aku cepat sedar.. aku sedar sekarang.. :) .. aku punya semua orang.. aku punya mereka dan punya kalian :) ..
ni nak nyanyi ni

"senyum..tak perlu kata apa2..senyum"
hahaha..

saya akan terus bersabar.. kerana saya nak cari keimanan di sebalik kesabaran...

0 komen romen:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...