Followers

It was like woaahh !




first of ALL... ini untuk KU AZHAR




a big rewarded and love for keep in touch with me in my BeLOG :D 
i give you GOLD .. XD
you the best bro.. anda terbaik and thanks for being so potpetpotpet..
belog dia memang tak pernah sunyi.. setiap masa,dia akan post entry ,dan dia buat entry AISKRIM TERBANG untuk aku sebab aku mntak mentega terbang dia tak bagi XD
OKAY.. takkan baca je ?
moh le terjah belog brader hemseemm ni 


http://mentega-terbang.blogspot.com/


setakat terjah tak guna,tembak tak kene.. apa kata tekan button follow tesebut :D .. mudah bukan ? hahaha.. bersame-same kite merapatkan hubungan silaturahimmm.. jeng3..


okay,its like WOAHH actually
did you know ? this group sangat meriah and friendly ? admin dia pun friendly.. excited gila dengan group ni,macam-macam pasal blog dapat share actually.. You guys may join this group and search them on facebook .. peace
but, ada pantang larang untuk group ni.. tak banyak pun..
masa korang mintak link belog untuk belogwalking atau share link bila ada yang mintak . korang jangan letak http:// and www ...  or else, komen link korang tu akan dikira sebagai spam.. nanti,group tu jugak di-detect spam oleh MARK ZULKERBERGGER >.< .. is this true what i'm saying KUNCI LOCKER ? haahha..
okay,korang boleh jugak check out admin ni punya belog by clicking this


http://kuncilocker.blogspot.com/


and this mawar-lover from terengganu ,call him TUMULAK :)


http://pendambamawar.blogspot.com/


sporting and happening sepanjang ber-komen dengan dia.. terime kasih ye kande .. hahha
dia seorang yang puitis.. dan saya vote dia dekat belog sebagai seorang yang comel XD
okay, for this group i RATE THEM 5 STAR !! 






give them a big applause , sekarang dah banyak belog boleh di-walking-walking kan .. hahahah
jadi,kalau korang pun nak dapat reward cam si MENTEGA tuu.. boleh laa dipersilakan dan dijemput menjadi follower terhormat :D .. dalam perancangan untuk mengumpul follower ramai-ramai dan menghadiahkan reward banyak..banyakk .. hohoho..
come come visit .. and be my friend and next winner... weee~


and , what make me toooo much happy is, i am skyping :D .. siapa ada skype ? meh meh .. bak bak nak add.. huhuhu.. saya budak baru belajar ,rasa poyo main SKYPE ..ngeee~ best best..
THIS IS BEST BRO ..
siapa ada skype,bak sni korang punya skype.. ting tong ting tong ..:D

semoga bertemu lagi next entry .. kbai :D


salam.

6 komen romen:

Ku Azhar said...

terbaeekkk!! thanks sbb menceriakan hariku! hehehe

nyahh volleyball said...

:D .. same2 :D

AZTIQAH said...

saya sahabt blogger ehhe :)

nyahh volleyball said...

yea yea.. bangge jadi sahabat blogger :D

Pendamba Mawar said...

wa link saya di situ.ahaks

nyahh volleyball said...

hahah .. :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...